Me ymmärrämme, miten tärkeää on tarjota teille tarkinta ja luotettavinta tietoa. Tämän vuoksi olemme investoineet useisiin sertifiointiprosesseihin. image

Keskittyminen laatuun: ISO 9001 -serfitikaatti

Yhtiömme laatuprosessit, asiakaspalvelu ja tuotekehitysmenetelmät täyttävät tai ylittävät ISO 9001:2008 - standardin vaatimukset ensimmäisinä materiaalien ominaisuuksien tietoliikennealalla.

Keskittyminen Luotettavuuteen: Superrakenne

Sen lisäksi, että Key to Metals AG varmistaa tarjoamansa tiedon laadun, se takaa luotettavuuden ja korkeatasoisen palvelun.

Huippulaadukkaat palvelimet: Erillispalvelimilla, joita hallinnoi johtava Internet-palveluiden tarjoaja (listattu maailmanlaajuiseen Top 5:een vuoden 2006 Gartner Reportin mukaan). Palvelimilla on 7 Gbps:n yhteys datakeskukseen 100%:n käytettävyysaikatakuulla. Vasteaikaa voidaan nopeuttaa 20-140% AAR-teknologialla, joka varmistaa nopean ja luotettavan DNS-yhteyden.

6 korvaavaa pääsyä takaa äärimmäisen saatavuuden: Kolmen tason UPS-laitteisto, kaksinkertainen varatehonlähde, korvaavia prosessoreita ja 6 korvaavaa pääsyä Internetiin globaalien tarjoajien kautta.

Maailmanlaajuinen verkosto monistettuja, vikaturvallisia verkkoja: Kaksoispalvelimet sijaitsevat fyysisesti eri mantereilla ja saavat energiansa 100%:n vikasietokyvyn takaavalla tavalla.

Keskittyminen turvallisuuteen: ISO 27001 -sertifioitu

Erityinen turvallisuuslaitteisto: Erityinen Ciscon laitteiston palomuuri, jota Ciscon teknikot hallinnoivat, sekä laajennettu porttiseuranta parantavat tietoturvallisuuttanne.

Täysturvallisuus arkaluontoiselle tiedolle: Kaikki arkaluontoinen tietonne prosessoidaan turvatussa ympäristössä käyttäen rikkomatonta 128-bittistä SSL 3.0 -salausta ja 1024 -bitin vaihtoa.

24x7 seuranta ja varmuuskopiointimenettely: Tekniset toimenpiteet turvallisuuden ja luotettavuuden edistämiseksi sisältävät myös kasvaneen seurannan ja verkkoliikenteen, tapahtumien monistamisen reaaliajassa palautumisen nopeuttamiseksi, sekä kolminkertaisen varmuuskopioinnin fyysisesti eri mantereille.

Täysi sitoutuminen yksityisyytenne turvaamiseen: Tietonne ovat täysin luottamuksellisia, ja meidän tietosuojamenettelymme ovat EU:n tietosuojadirektiivin 95/46 sekä yksityisen ja elektronisen viestinnän direktiivin 2002/58/EC mukaisia. Tietosuojastandardimme ovat korkeita ja huolellisesti valvottuja.

Keskittyminen teidän tarpeisiinne: Kansainvälisen tason tekninen tuki

Key to Metals AG insinööreillä ja metallurgeilla on kokemusta ja asiantuntemusta teidän auttamiseenne haastavimmissakin metallien tunnistuksissa, ominaisuuksissa, ristiviittauksissa ja yleisissä tiedoissa standardeista.

25 asiantuntijaamme, tietokantamme hyötyohjelmat, kattava offline-aineisto sekä vuosikymmenien teollinen ja T&K-kokemuksemme ovat asiakkaidemme käytettävissä ilmaiseksi!