Felismertük, mekkora jelentősége van annak, hogy pontos és megbízható információval lássuk el Önt, ezért döntöttünk a többféle tanúsítási folyamat bevezetése mellett. image

Fókuszban a minőség: ISO 9001 minősítés

Cégünk az első és egyetlen olyan szolgáltató az anyagtulajdonságokkal foglalkozó információtechnológiában, amelynek minőségi folyamatai, ügyfélszolgálati és termékfejlesztési folyamatai megfelelnek vagy meg is haladják az ISO 9001:2008 előírás követelményeit.

Fókuszban a megbízhatóság: szuperbiztos üzemeltetési háttér

A szolgáltatott adatok minőségének biztosításán túlmenően a Key to Metals AG a legmagasabb szintű üzemeltetési teljesítményt és biztonságot nyújtja.

Csúcsminőségű szerverek: Dedikált szervereken futtatjuk a legmegbízhatóbb internetes szolgáltatók egyike segítségével (a 2006-os Gartner Report szerint a Top 5 internetszolgáltató egyike). Az adatközponthoz történő csatlakozást 7 Gb/s sebességű kapcsolat biztosítja, a garantált készenléti idő 100%. A válaszidő 20-140%-os gyorsítását fejlett útválasztó technológia (Advanced Anycast Routing Technology) teszi lehetővé, amely gyors és megbízható DNS kapcsolatokat biztosít.

6-szoros redundáns hozzáférés a legjobb rendelkezésre állás érdekében: Háromszintű szünetmentes tápellátás, kettős kiegészítő áramfejlesztő, redundáns processzorok és 6-szoros redundáns internet-hozzáférés világelső szolgáltatók segítségével.

Tükrözött, meghibásodás-biztos hálózatok globális alapokon: Szervereinket különböző kontinenseken tartjuk, és az üzemeltetés módja 100%-os meghibásodás elleni védelmet nyújt.

Fókuszban a biztonság: ISO 27001 tanúsítványd

Dedikált biztonsági berendezések

Dedicated security equipment: Cisco szakemberek által üzemeltetett, dedikált Cisco hardveres tűzfal és emelt szintű port-monitorozás a nagyobb adatbiztonság érdekében.

Érzékeny adatok: feltörhetetlen biztonság: Összes érzékeny adatát biztonságos környezetben dolgozzuk fel, feltörhetetlen SSL 3.0 technológiát használva, 128 bites titkosítással és 1024 bites kulcsmérettel.

24×7 megfigyelés és biztonsági másolat gyakorlat: A biztonság és megbízhatóság érdekében alkalmazott technológiák közé tartozik az emelt szintű monitorozás és hálózati adatforgalom-figyelés, a tranzakciók valósidejű tükrözése a visszaállítás gyorsaságának növelése érdekében és a háromszoros biztonsági mentések, melyeket eltérő kontinenseken tárolunk.

Teljes elkötelezettség az Ön személyes adatainak védelme mellett: Kapcsolati és egyéb adatait bizalmasan kezeljük, adatkezelésünk megfelel az EU 95/46 irányelvében (Irányelv a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról) és a 2002/58/EK jelű (az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok kezeléséről, feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló) irányelvben foglaltaknak. Adatvédelmi előírásaink szigorúak, és betartásukat folyamatosan ellenőrizzük.

Fókuszban az Ön igényei: egyedülálló műszaki támogatás

A Key to Metals AG mérnökei és anyagszakértői rendelkeznek a szükséges szakértelemmel ahhoz, hogy sikerrel megválaszolják az Ön kérdéseit a fémes anyagok beazonosításával, tulajdonságaival, illetve az egyező vagy hasonló anyagminőségekkel kapcsolatban.

Előfizetőink számára INGYEN rendelkezésre bocsátjuk 25 specialista kollégánk több évtizedes iparági és kutatás-fejlesztési tapasztalatát, adatbáziseszközeinket és átfogó háttér-szakirodalmunkat.