We begrijpen het belang van het leveren van accurate en betrouwbare informatie. Daarom hebben we geïnvesteerd in meerdere certificeringsprocessen. image

Focus op kwaliteit: ISO 9001 Certificatie

De kwaliteitsprocessen, klantendienst en productontwikkelingsprocedures binnen ons bedrijf voeldoen aan, of overtreffen, de ISO 9001:2008 standaarden - een primeur in de materiaaleigenschappeninformatiewereld.

Focus op betrouwbaarheid: De Bovenbouw

Naast zekerheid inzake de kwaliteit van de geleverde informatie biedt Key to Metals AG u de beste dienstverlening en de hoogste betrouwbaarheid.

Servers van topkwaliteit: Dedicated servers, beheerd door een vooraanstaande internet service provider (Uit de Top 5 wereldwijd volgens het Gartner Report van 2006) met een 7 Gbps connectie met het datacentrum en 100% uptime garantie. Een versnelling in responstijd van 20% tot 140% wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van Advanced Anycast Routing Technology, dewelke een snelle en betrouwbare DNS Verbinding verzekert.

6x meer toegangsmogelijkheden dan strikt nodig, voor ultieme beschikbaarheid: Drie niveau's van Ononderbreekbare Stroomvoorziening, een dubbele backup-generator, een overvloed aan processoren en 6x meer Internettoegang dan strikt nodig via Rang 1 wereldwijde providers.

Wereldwijd raster van gerepliceerde, fail-safe netwerken: Duale servers zijn fysiek op andere continenten gelegen en worden bestuurd door methodologieën die 100% automatische omschakelingsmogelijkheden verzekeren.

Focus op Beveiliging: ISO 27001 Gecertificeerd

Dedicated beveiligingsuitrusting: Dedicated Cisco hardware firewall, onderhouden door Cisco technici en met een verhoogde poort-controle voor een hogere beveiliging van uw data.

Onkraakbare beveiliging van gevoelige informatie: Al uw gevoelige informatie wordt in een veilige omgeving behandeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een onkraakbare SSL 3.0 met hoge 128-bit encryptie en 1024 bit exchange.

24x7 controle en back-up beleid: De technische maatregelen voor beveiliging en betrouwbaarheid omvatten ook een verhoogde controle en verhoogd netwerkverkeer, transacties gerepliceerd in real-time om recovery-snelheid te verhogen en driedubbele back-ups die zich op fysiek verschillende locaties bevinden.

Volledige toewijding om uw privacy te beschermen: Uw informatie is volledig vertrouwelijk, en ons privacybeleid is in overeenstemming de EU Data Protection Directive 95/46 en de Directive on privacy and electronic communications 2002/58/EC. Databeschermingsstandaarden zijn hoog en worden nauwgezet gevolgd.

Focus op Uw Behoeften: Wereldklasse Technische Ondersteuning

Key to Metals AG ingenieurs en metallurgen hebben de ervaring en de expertise om u te helpen bij de meest uitdagende metaalidentificaties, eigenschappen, vergelijkingen en algemene standaardinformatie die u misschien nodig heeft.

GRATIS beschikbaar voor onze klanten; Onze 25 specialisten, database utilities, uitgebreide off-line bibliotheek en jaren van industriële en R&D ervaring staan ter uwer beschikking!