Vi ser viktigheten i å tilby nøyaktig og pålitelig informasjon til våre kunder. Derfor har vi investert i flere sertifiseringsprossesser. image

Fokus på kvalitet: ISO 9001 sertifisering

Våre kvalitetsprosesser, kundeservice og produktutvikling møter eller overgår ISO 9001:2008 standardene – som den første leverandøren innen materialdata.

Fokus på pålitelighet: Infrastruktur

I tillegg til å sørge for kvaliteten på informasjonen vi tilbyr, har Key to Metals AG ytelse og pålitelighet fra øverste hylle.

Servere av ypperste kvalitet: Dedikerte servere som er drevet av en topp internettlevrandør (rangert som top 5 i verden i 2006, i følge Gartner Report ) med en linje på 7 Gbps til datasenteret og 100% oppetidsgaranti. Aksellerasjon fra 20 til 140% i responstid er muliggjort gjennom bruk av avansert Anycast Routing teknologi, som sikrer rask og pålitelig DNS tilkobling.

6x redundant tilgang for optimal tilgjengelighet: Tre nivåer med avbrudssikker strømforsyning, en dobbel reservegenrator, redundante prossessorer og 6x redundant tilgang til internet gjennom leverandører fra øverste hylle.

Globale mesh av repliserte, feilfrie nettverk: Doble servere er fysisk lokalisert på ulike kontinent, og drevet med metoder som sikrer 100% feilsikkerhet.

Fokus på sikkerhet: ISO 27001 sertifisert

Dedikert sikkerhetsutstyr: En dedikert Cisco hardware-brannmur, drevet av Cisco teknikere, og økt port overvåking for økt sikkerhet av data.

Ubrytelig sikkerhet av sensitiv informasjon: All din sensitive informasjon blir prosessert i et sikkert miljø, ved hjelp av SSL 3.0 med høy, 128-bit kryptering og 1024 bit utveksling.

24x7 overvåking og backup policy: Tekniske tiltak for sikkerhet og pålitelighet inkluderer også økt overvåking og nettverkstrafikk, replisering av transaksjoner i sanntid for å øke gjennopprettingshastigheten, og triple sikkerhetskopier lagret fysisk på ulike kontinenter.

Fullt engasjement for å ivareta ditt personvern: Din informasjon er helt konfidensiell, og vår personvernspolicy er i samsvar med EUs personvernsdirektiv 95/46 og direktivet om personvern og elektronisk kommunikasjon 2002/58/EC. Standardene for databeskyttelse høy, og møysommelig håndhevet.

Fokus på dine behov: Teknisk brukerstøtte i verdensklasse

Ingeniørene og metallurgene i Key to Metals AG har erfaring og ekspertise til å hjelpe deg med de mest utfordrende metallidentifiseringer, egenskaper, kryssreferanser og generell informasjon du måtte trenge.

Tilgjengelig GRATIS for våre kunder, våre 25 spesialister, databaseverktøy, omfattende bibliotek samt tiår med industriell og forskning og utviklingserfaring står til din disposisjon!