Recunoaştem importanţa asigurării unei informaţii clare şi de încredere şi din această cauză am investit în multiple procese de certificare. image

Atenţia asupra calităţii: Certificare Multiplă ISO 9001

Calitatea procedeelor companiei noastre, serviciile pentru clienţi şi procedurile pentru procesul de dezvoltare al produsului ating sau depăşesc chiar standardele ISO 9001:2008-primul in afacerea informaţiilor ce vizează proprietăţiile metalului.

Focus pe Seriozitate: Superstructura

Pe lângă asigurarea calităţii informaţiei furnizate, Key to Metals AG asigură şi o înaltă performanţă a calităţii serviciilor.

Servere de înaltă calitate: Servere speciale administrate de un top furnizor de internet (evaluat in Top 5 worldwide in conformitate cu Reportul Gartner pentru 2006) cu o conexiune de 7 Gbps la centrul de date şi 100% uptime garantat. Acceleraţia de la 20 la 140% în timp de răspuns este declanşată folosind Tehnologia "Advanced Anycast Routing" care asigură conexiuni DNS rapide şi sigure.

6x acces suplimentar pentru disponibilitate absolută: 3 niveluri de Suplimentări Neîntrerupte de Energie, un generator cu dublă rezervă de energie, procesoare suplimentare şi 6x acces suplimentar la internet prin furnizorul internaţional Tier 1.

Celulă globală de reţea autoprotejată,multiplicată: Servere duble sunt fizic localizate pe continente diferite şi acţionate prin metodologii care asigură 100% calităţi anti-întrerupere.

Atenţia asupra Securităţii: Certificat ISO 27001

Cisco hardware firewall special, administrat de tehnicieni Cisco hardware firewall special, administrat de tehnicieni Cisco şi port pentru monitorizare mărit pentru o siguranţă sporită a datelor Dvs.

Securitate rezistentă a informaţiei sensibile: Toată informaţia Dvs.specială este procesată intr-un mediu sigur, folosind un solid SSL 3.0 cu înaltă, criptare de 128-bit şi un schimb de 1024 bit.

24/7 politică de monitorizare şi ajutor: Măsurile tehnice pentru securitate şi siguranţă include deasemenea monitorizare şi trafic de reţea sporite, tranzacţii replicate in timp real pentru a mări viteza de recuperare şi recuperări triple fizic aflate pe diferite continente.

Angajament total în păstrarea confidenţialităţii: Informaţia Dvs. este complet confidenţială, iar politica noastra privind acest lucru este in acord cu Directiva de Protecţie U.E. 95/46 a Datelor şi Directiva pentru confidenţialitate so comunicaţii electronice 2002/58/EC. Standardele pentru protecţia datelor sunt înalte şi în directivele legii.

Atenţia asupra nevoilor Dvs: Suport tehnic superior

Inginerii şi metalurgii Key to Metals AG au experienţa şi abilitatea de a vă ajuta cu cele mai ambiâioase identificări de metale, proprietăţi, referinţe alternative şi informaţie cu standarde generale de care puteti avea nevoie.

Disponibil GRATUIT pentru clienţii noştri, cei 25 specialişti, utilităţi pentru baza de date, librărie off-line clar prezentată şi decenii de experienţă industrială şi R&D sunt la dispoziţia Dvs.