Vi inser vikten av att ge er korrekt och tillförlitlig information. Därför har vi investerat i flera certifieringsprocesser. image

Fokus på kvalitet: ISO 9001-Certifiering

Företagets kvalitetsprocesser, kundservice och produktutveckling möter eller överträffar standarden ISO 9001:2008 - den första och enda inom vårt område.

Fokus på Tillförlitlighet: Superkonstruktionen

Förutom att säkerställa kvaliteten på den givna informationen, förser Key to Metals AG kunden med världsledande support samt en hög nivå av pålitlighet.

Toppkvalite på servrarna: Dedikerade servrar som sköts av ett förstaklassigt webhotell (som erhålligt rankningen topp 5 i världen enligt Gartner-rapporten för 2006) med en 7Gbps anslutning till datacentret och 100% tillgänglighetsgaranti. Acceleration av 20-140% i svarstid kan ges genom avancerad anycast routingteknik som försäkrar snabba och pålitliga DNS-uppkopplingar.

6x redundant tillgång för överlägsen tillgänglighet: Tre nivåer av avbrottsfri strömförsörjning, en dubbel reservkraftsgenerator, tillförlitliga processorer och 6x redundant tillgång till Internet via Tier 1-leverantörer.

Globala mesh av replikerat, felsäkert nätverk: Dubbla servrar som befinner sig på olika kontinenter och stärkta av metoder som försäkrar 100% felsäker kapacitet.

Fokus på säkerhet: ISO 27001 Certifierad

Dedikerad säkerhetsutrustning: Dedikerad Cisco hårdvarubrandvägg som sköts av Cisco tekniker samt ökad portövervakning för högre säkerhet av er data.

Väldigt hög säkerhet för känslig information: All din känsliga information behandlas i en säker omgivning där SSL 3.0 med 128-bitars kryptering, RSA 1024 bitars utbyte används.

Dygnet-runt övervakning och backup policy: Tekniska åtgärder för säkerhet och pålitlighet inkluderar också ökad bevakning och nätverkstrafik, förändringar replikeras i realtid till de olika servrarna för att öka återställningshastigheten, dessutom finns trippla backups som sparas fysiskt på olika kontinenter.

Fullt åtagande för att skydda er integritet: Er information är helt konfidentiell och vår policy är i överensstämmelse med EU: s dataskyddsdirektiv 95/46 och direktivet om integritet och elektronisk kommunikation 2002/58/EG. Datasäkringsstandarder är höga och efterföljs noga.

Fokus på era behov: Överlägsen Teknisk Support

Key to Metals AG ingenjörer och metallurger har erfarenheten samt expertisen att hjälpa er med de mest utmanande metallidentifieringarna, egenskaper, korsreferenser och generell information om standarder som ni kan tänkas behöva.

Våra 25 specialister, databasverktyg, omfattande off-line bibliotek och årtionden av industri-och FoU-erfarenhet är tillgänglig UTAN EXTRA KOSTNAD för alla våra prenumeranter!